top of page

Нові серії DMR-радіостанцій Hytera

14 лип. 2023 р.

Провідний світовий постачальник професійних комунікаційних технологій і рішень нещодавно розширив свій портфель мобільних двосторонніх радіостанцій DMR, випустивши дві нові моделі, HM68X і HM65X.

HM68X/65X, як частина нового покоління DMR-радіо Hytera серії H, розроблено для забезпечення надійного зв’язку голосу та даних для працівників у дорозі, незалежно від того, чи є вони водіями, які доставляють пакунки, техніками, які обслуговують електричні лінії, або патрулюють охорону в кампусі.


Завдяки модульній і компактній конструкції мобільні телефони HM6 легко встановлювати, знімати та використовувати в автомобілі. HM68X оснащений клавішами і трансфлективним дисплеєм, який добре читається як під прямими сонячними променями, так і при слабкому освітленні. HM65X не має дисплея або клавіш на головному блоці; замість цього він працює з ручною головкою керування (HHCH), що робить HM65X ще більш гнучким для встановлення під сидінням, у багажнику чи будь-де в автомобілі. За допомогою HHCH користувачі можуть легко вмикати та вимикати радіо, перемикати канали та контакти, регулювати гучність і переглядати повідомлення.


Більше інформації за посиланням.

bottom of page